fbpx
logo marco

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Wat leuk dat je een afspraak wilt maken. Laat je gegevens achter, dan stuur ik je binnen 24 uur een reactie!

Vul je gegevens in

...en belooft, ik stuur je geen vervelende mailtjes. 

Vul je gegevens in

...en belooft, ik stuur je geen vervelende mailtjes. 

Marco van Keijzerswaard

Hi, ik ben Marco

Al bijna 25 jaar gepassioneerd ondernemer. Waar ik vooral warm voor loop? Dat zijn merken en producten waar veel aandacht aan is besteed. Een product dat briljant is uitgedacht, of een dienst waar een mooi verhaal achter zit. Met mijn expertise en ondernemerservaring help ik bedrijven met het opstellen en uitwerken van uiteenlopende vraagstukken. En nu sta ik klaar om ook jou te helpen!
Gecertificeerd
v.a.
€699
Growth marketing certificaat
growth marketeer
Nima certificering
marketing

Business advies op maat 

Met mijn skills en sessies hoop ik ook voor jou het verschil te kunnen maken. Ik ben strategisch, creatief, technisch, analytisch, planmatig en leergierig. Met mijn creatieve mindset probeer ik altijd met de meest effectieve en kostenefficiënte ideeën te komen.
bekijk expertises
wieber

Werk van de afgelopen 25 jaar

Onderstaand overzicht geeft een indruk van mijn betrokkenheid bij verschillende bedrijven en projecten in de afgelopen 25 jaar.

Option ALt

Eigenaar van Option Alt
Webbureau gespecialiseerd in het maken van interactieve websites en applicaties. Werkzaam voor klanten zoals Bional, Rijkswaterstaat, Reumafonds, Euronext & Studio Brussel.

Munro Tailoring

Interim project
Het opzetten van een omnichannel traject, waarbij de routing in de winkel moest aansluiten op het online bestellen van custom made maatpakken.

Puc

Haarlems tassenmerk PUC
De afgelopen tien jaar heb ik mijn vriendin geholpen met uiteenlopende business vraagstukken & middelen. Met haar label verkoopt ze wereldwijd tassen en accessoires.

Shopstick

Eigenaar van Shopstick
In 2014 lanceerde ik een nieuw product: sparen bij winkels zonder pasje. Helaas heb ik dit project na twee jaar moeten beëindigen. Ook daar leer je veel van. ;)

Parel & Moer

Eigenaar van Parel & Moer
Webbureau uit Haarlem voor advies, websites & webshops. Werkzaam voor klanten in het MKB-segment.

Foodbrusher

Gewoon voor de fun
Voor liefhebbers van food design, foodplating en foodstyling heb ik in 2018 een boek gemaakt. Daarnaast heb ik artwork gemaakt van diverse ingrediënten en kooktechnieken. Intussen zijn er meer dan duizend boeken verkocht.

Een investering die zich terugverdient

Als ondernemer ben je vaak veel tijd kwijt aan dingen die achteraf niets – of te weinig – opleveren. Dan had je toch beter eerst kunnen werken aan een goed fundament van je bedrijf en een doordachte aanpak. Dat scheelt uiteindelijk een hoop tijd, geld en frustratie. En met de juiste focus werk je een stuk lekkerder en weet je precies waar je naartoe gaat.

Kennismaken? 

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is altijd gratis en geeft jou al belangrijke handvatten om mee verder te gaan. Dus wat heb je te verliezen?

plan een kennismaking
wieber

Jouw ondernemersplan op 1 A4’tje

Met het Lean Canvas Model kun je op een eenvoudige manier jouw bedrijf in kaart brengen. Dit stelt jou in staat om te komen tot de kern: welk probleem van de klant lost jouw product, dienst of bedrijf op? Download ‘m nu gratis.

Download
crosschevron-downarrow-right