fbpx
logo marco

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Wat leuk dat je een afspraak wilt maken. Laat je gegevens achter, dan stuur ik je binnen 24 uur een reactie!

Vul je gegevens in

...en belooft, ik stuur je geen vervelende mailtjes. 

Vul je gegevens in

...en belooft, ik stuur je geen vervelende mailtjes. 

Marco van Keijzerswaard

Expertises strategie en marketing

Wil je concreet aan de slag met de groei van jouw bedrijf, en heb je al een duidelijk idee van wat je wilt bereiken? Dan kan ik je misschien ondersteunen met één van mijn expertises. Met deze expertises kunnen we gericht samenwerken om jouw bedrijf te verbeteren. Interesse? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Strategie & Uitvoering

Services voor professionalisering en groei.

1

De positionering verbeteren van jouw business

Heb je het gevoel dat jouw positionering scherper kan? Ik sta klaar om je te helpen bij het verbeteren van jouw strategie. Zo kun je jezelf beter onderscheiden van de concurrentie en wordt het voor klanten helderder waar jij precies voor staat.
S.M.A.R.T. doelen
Marketingstrategie
Concurrentieanalyse
Doelgroep analyse
Positionering
2

De kansen bepalen van de online markt

Wil je weten waar je kansen liggen? Met behulp van een online marketing analyse help ik je inzichtelijk te maken waar jouw kansen liggen. Zo heb jij een beter beeld waar jij je in de toekomst op moet richten.
Websiteanalyse
Keyword analyse
Concurrentieanalyse
Bepalen marketingkanalen
3

Opzetten van marketing- en salesfunnels

Een manier om potentiële klanten te bereiken en hen te converteren naar daadwerkelijke klanten is door middel van een marketing- of verkooptrechter. In deze geautomatiseerde methode worden potentiële klanten met relevante content verder de trechter in getrokken. Als je hulp nodig hebt bij het opzetten van zo'n trechter, kan ik je daarbij assisteren.
Communicatiestrategie
Marketing funnels
Sales funnels
Design
E-mailmarketing
Google Ads
Social Ads
Tracking implementatie
4

Inrichten van landingspagina’s

Een effectieve landingspagina verandert bezoekers in klanten. Ik kan je bijstaan in het opzetten van een goed gestructureerde, communicatieve en conversiegerichte pagina.
Communicatiestrategie
Wireframe
Design
Tracking implementatie
5

Strategisch plan website

Jouw doelstellingen zijn de basis voor een succesvolle website. Belangrijk hierin is de aandacht voor het merk, de structuur en de opbouw, zodat de site goed vindbaar is en communiceert wat je wilt bereiken. Hulp nodig?
Communicatiestrategie
Websiteanalyse
Keyword analyse
Contentstrategie
Wireframe
Websitestructuur
SEO
Tracking implementatie
6

Inzichtelijk maken van resultaten

Wil je meer grip op je resultaten? Met behulp van Google Tag Manager en Google Analytics richt ik jouw rapportages zo in dat ze aansluiten op jouw doelstellingen.
Google Tag Manager
Google Analytics
Tracking implementatie
7

Optimaliseren van resultaten

Het in kaart brengen van de fases in de customer journey helpt je om je resultaten te verbeteren. Ik kan je ondersteunen bij het uiteenzetten van deze fases en je een techniek aanleren om een verbeterplan in jouw onderneming op te nemen.
Customer Journey
Value Stream Map
Optimalisatie methodiek
Marketingplanning

Jouw bedrijf klaar 
voor de toekomst

... met de mindset en middelen van nu

Jouw ondernemersplan op 1 A4’tje

Met het Lean Canvas Model kun je op een eenvoudige manier jouw bedrijf in kaart brengen. Dit stelt jou in staat om te komen tot de kern: welk probleem van de klant lost jouw product, dienst of bedrijf op? Download ‘m nu gratis.

Download

Veelgestelde vragen

Ik wil een nieuwe website. Kun je mij adviseren?
Zeker. Weet je nog niet welk systeem je moet kiezen? Of wil je weten of je je geld goed besteedt? Ik kan je helpen met vragen over websites, automatisering en marketing- en salesinstrumenten. Zo ga jij goed van start.
Kun je mij helpen met Facebook en Instagram Ads?
Als je wil adverteren op de grootste socialmediakanalen, zoals Facebook en Instagram, dan ik je daar zeker bij helpen. Bovendien kan ik bestaande advertenties verbeteren om betere resultaten te behalen.
Kun je mij helpen met het adverteren op Google?
Zeker. Ik kan je helpen bij het opzetten van Google Display en Google Search campagnes. Daarnaast kan ik huidige campagnes optimaliseren voor een beter resultaat.
crosschevron-downarrow-right